Je kunt je hier aanmelden voor een diner en een tafel voor twee personen reserveren. Gebruik voor vragen of opmerkingen de contactpagina.

Na aanmelding neemt de organisatie van de gekozen locatie contact met je op en hoor je of er nog een tafel beschikbaar is. Ikgeloofhetwel.nl verwijst slechts door en is niet verantwoordelijk voor de locaties.

 

Voorlopig is er slechts één locatie (Opende).

 

LET OP

Er wordt een eigen bijdrage verwacht van 25 euro per tafel (= 12 euro 50 p.p.). Deze bijdrage is slechts een kleine tegemoetkoming in de kosten van ikgeloofhetwel. Reserveringen gelden maar voor één avond en één locatie. Mocht je na betaling geen gebruik maken van de reservering, dan wordt het overgemaakte bedrag als gift aan het project beschouwd. 

Anders gezegd: bij annulering vindt geen teruggave plaats van de eigen bijdrage. 

Na aanmelding ontvang je direct een bevestigingsmail dat je aanvraag ontvangen is. De locatie neemt contact met je op. Een aanmelding is pas definitief na betaling of bevestiging van de locatie dat je op de gastenlijst staat. 

 

 

Op dit moment staan geen diners gepland.

Ervaringen

Nieuws

Zelf een diner organiseren?

Sta jij achter de doelstelling van ik-geloof-het-wel en wil je zelf met een team een diner organiseren? Neem dan contact met ons op via de contact-pagina.

 

Stef Bos vertelt...

 

Speciaal voor ikgeloofhetwel vertelt Stef Bos over het gesprek met zijn vader.

 

Lees meer...


 Impressie...

20151113ighw


Facebook

 

Promo

filmpje175px playknop